Mascații au "descins" acasă la un băiețel de cinci ani

Misiune specială pentru "mascații" din Gorj. Au "descins" acasă la un băiețel de cinci azi. Patrick este pasionat de Poliție de doi ani și spune că își dorește să devină "mascat". Cea mai mare dorință de ziua lui a fost să primească un tort de la trupele speciale. Și i s-a îndeplinit. 

Patrick este din Scoarța. Azi a împlinit cinci ani, iar un vecin, care este polițist la Rutieră, i-a aflat cea mai mare dorință. Îi știe și pasiunea pentru meseria de polițist așa că a vorbit cu colegii săi și i-au îndeplinit visul. 

"Patrick chiar îşi dorea să primească un tort de la mascaţi şi sunt foarte fericită că i s-a îndeplinit dorinţa. A fost foarte fericit și el când a văzut polițiștii, mașina. Are uniformă de polițist, pistoale de jucărie, o întreagă colecție. Se joacă cu vecinul nostru care este polițist și el a fost cel care ne-a ajutat să-i facem această surpriză", a spus Alexandra, mama băiatului. 

"Încă de la vârsta de trei anişori, Patrick îşi doreşte să devină poliţist, mai exact ar vrea să fie luptător la SAS. Noi am venit cu colegii din cadrul SAS și i-am adus un tort", a spus Oana Vlăduț, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Galerie foto










Vizualizări: 3,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: