Conducere nouă la Termocentrala Turceni

Termocentrala Turceni are o nouă conducere. De la 1 septembrie, activitatea centralei electrice este coordonată de directorul Ionel Ilie, fost membru al Directoratului şi director general interimar la CE Oltenia. Ionel Ilie a revenit la Termocentrala Turceni, fiind unitatea unde a lucrat aproape 20 de ani. Şi-a început activitatea ca inginer stagiar în 1982. De-a lungul vremii, Ionel Ilie a deţinut diferite funcţii. În anul 2000, când a părăsit unitatea pentru a lucra la Işalniţa, era şef la Serviciul Eficienţă. Acum, printr-o hotărâre a Directoratului CE Oltenia, Ilie s-a reîntors la Termocentrala Turceni, dar ca director.

Numirea sa în fruntea termocentralei este pe perioadă nedeterminată. Astfel, Ionel Ilie i-a luat locul lui Constantin Păduraru. „Domnul Păduraru va fi director adjunct la Termocentrala Turceni”, a precizat Ion Ruşeţ, consilierul directorului general al CE Oltenia.

Ionel Ilie se va ocupa şi de vânzarea de energie, pentru că va coordona în continuare activitatea Direcţie Ofertare-Vânzare din cadrul CE Oltenia.

Vizualizări: 4,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: