Cine te ajuta cu organizarea unei inmormantari

Daca esti in cautarea unei companii de pompe funebre in Dolj, esti in locul potrivit deoarece la In Memoriam vei regasi o echipa gata sa te ajute cu organizarea ceremoniei de inmormantare. Iti oferim diverse servicii funerare complete, transportul decedatului, modele de sicrie variate, meniuri pentru parastas, dar si consultanta fara a plati nimic in plus pentru a te orienta catre solutia cea mai potrivita si conforma cu posibilitatile tale.

Profesionalismul, seriozitatea si implicarea echipe de pompe funebre de la In Memoriam sunt doar cateva dintre aspectele pe care le vei regasi in totalitate la noi pentru ati oferi sprijinul necesar in aceste momente dificile din viata. Organizarea unei ceremonii de inmormantare poate fi dificila, iar in acest sens suntem aici sa te ajutam cu tot ceea ce este necesar pentru a te ocupa de ceea ce este important pentru tine. Ne poti contacta oricand la numarul de telefon afisat, intrucat echipa noastra este disponibila sa iti raspunde cu maxima promptitudine non stop. In plus, iti propunem sa vizitezi site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii despre ceea ce o oferim.

Servicii funerare complete

Atunci cand vine vorba de servicii funerare in Romania, compania In Memoriam este alaturi de tine cu o gama larga de servicii funerare, esentiale si necesare in vederea organizarii si desfasurarii ceremoniilor de inmormantare. Astfel ca dispunem de diverse servicii care au in vedere pomana si parastasul, imbalsamarea si cosmetizarea decedatului, cat si servicii de incinerare.

Punem la dispozitia clientilor nostri diverse meniuri, foarte gustoase, de post, de dezlegare la peste sau de dulce pentru pomana, intrucat daca ai nevoie de catering sau de un restaurant, respectiv de organizarea parastaselor si pomenirilor, In Memoriam te scapa de aceasta grija. Poti comanda si pachete pentru pomana, care contin tot ceea ce trebuie, precum coliva, colaci, lumanari, batiste, vase, pachete alimentare cu produse de dulce sau de post, existand posibilitatea de a fi livrate in locurile dorite, cum ar fi la domiciliu, biserica, cimitir si nu numai.

In ceea ce priveste serviciul de imbalsamare-cosmetizare, aceasta procedura este una esentiala pentru prevenirea degradarii corpului si pastrarea infatisarii persoanei decedate pentru un timp cat mai lung, fiind inclusa in serviciile funerare pe care le oferim. Toate procedurile sunt realizate de catre echipe de specialisti, intr-un mediu cat mai sigur. Avand in vedere serviciul de incinerare, trebuie sa ai pregatit un dosar pe baza caruia se vor efectua toate procedurile necesare pentru ardere, iar In Memoriam ofera posibilitatea de a apela la pachetele speciale pentru incinerare.

Multiple beneficii

Principalele avantaje de care puteti beneficia la noi cuprind mai multe aspecte, precum experienta bogata in domeniul pompelor funebre a echipei noastre, gasesti tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc pentru organizarea unei ceremonii de inmormantare completa, personalul companiei noastre este profesional, serios si implicat in rezolvarea tuturor situatiilor. De asemenea, tinem cont de toate recomandarile si nevoile venite din partea familiilor. Serviciile noastre funerare pot fi realizate non stop, astfel incat ne poti contacta oricand, la orice ora din zi sau din noapte. Totodata, la noi vei regasi pachete de servicii accesibile, pentru orice buzunar, conforme cu cerintele si dorintele tale.

Oferim consultanta gratuita

Punem la dispozitia clientilor servicii de consultanta funerara, cu scopul de a veni in ajutor mai simplu si rapid cu tot ceea ce este nevoie, precum consultanta pentru documentele de deces, intrucat obtinerea acestora poate implica o procedura mai complicata, insa daca apelezi la noi vei economisi timp si nu vei depune eforturi prea mari. Nu in ultimul rand, recomandarile si sfaturile utile pot fi bine-venite in momentele dificile, astfel ca ne poti contacta atat prin telefon, cat si prin whatsapp, oricand ai nevoie.

Vizualizări: 1,970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: