Horoscop

Valabil pe 21 iulie

Berbec: O să vă daţi întâlnire cu cineva care se regăseşte în felul vostru de a fi şi poate-ncepeți o poveste de dragoste, dacă n-aveţi pe nimeni. Se poate să vă sfătuiţi cu ai voştri şi să luaţi o decizie referitoare la locuinţă, şederea măcar pe perioada verii într-o altă localitate - vedeţi unde.

Taur: E posibil să vă oferiţi un moment de respiro şi să rămâneţi pe-acasă, eventual, invitaţi pe cineva la o cafea. Poate vă faceţi timp şi pentru fraţi, surori, nepoţi vă duceţi împreună la o piscină, poate are vreunul dintre voi sau ajungeţi la malul mării dacă nu e prea departe.

Gemeni: O să scoateţi nişte bani din buzunar că n-o s-aveţi încotro dacă vreţi să vă simţiţi bine, c-aţi muncit destul. E rost de plimbare, să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni la malul mării, sau vă duceţi la munte că v-aşteaptă cineva acolo şi o să fie o zi cu adrenalină, cu emoţii.

Rac: O să alegeţi o destinaţie de vacanţă ca să vă puteţi bucura de soare, de apa mării, sau de răcoarea muntelui, voi şi ai voştri. O să le daţi de capăt unor probleme mai vechi care v-au amărât şi o să lichidaţi conflictele care v-au sabotat relaţiile şi profesionale şi sufleteşti.

Leu: Se poate să-i chemaţi pe la voi pe câţiva dintre prieteni, c-aveţi de făcut un anunţ, că sărbătoriţi ceva, poate. Aveţi un tumult interior care trebuie descărcat şi poate alegeţi un sport, vă duceţi la mare şi înotaţi sau vă suiţi pe bicicletă şi porniţi într-o drumeţie.

Fecioară: Poate vă răzgândiţi în privinţa escapadei turistice, că persoana cu care trebuia să plecaţi nu mai poate veni şi o să vă duceţi altundeva. E un eveniment care va scoate din casă, deşi se poate să se ţină şi în online, şi o să vă faceţi cunoscute părerile, poate primiţi o recompensă.

Balanță: Se poate să daţi o fugă într-o zonă mai aerisită, rămâneţi câteva ore, după care vă-ntoarceţi ca să fiţi fresh mâine. O invitaţie pe nepusă masă la o aniversare, poate fi şi un botez, sau o inaugurare de sediu, cineva şi-o fi luat maşină şi face cinste.

Scorpion: E cineva care vă poate face un cadou şi o să fie o surpriză totală, că voi credeaţi că-i sunteţi indiferenţi acestei persoane. Veştile sunt amestecate la voi şi o să daţi refresh sentimentelor, că vă chinuie dorul de cineva care nu poate veni la voi, dar mai sunt unii care vă sunt aproape.

Săgetător: Se poate să vi se ofere şi vouă ceva în dar, şi să-i întoarceţi şi voi gestul acelei persoane care o vrut să vă arate cât ține la voi. O să vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi chiar să mai faceţi câte un popas pe ici, pe colo, pe la vreun prieten care v-aşteaptă demult să treceţi şi pe la el, ea, mă rog.

Capricorn: Se poate să vă iasa-n cale cineva care e interesat de o relaţie şi corespundeţi tiparului, poate sunteţi chiar idealul. Poate-o să petreceţi mare parte din timpul liber în doi, c-aţi fost prea mult timp ocupaţi şi fiinţa iubită a suferit, că nu i-aţi acordat atenţie.

Vărsător: O să realizaţi cât de mult v-aţi ataşat de cineva cu care sunteţi în rezonanţă de ceva vreme, e un câştig. Oameni cărora le-aţi dus dorul apar şi o să mai puneţi la cale un proiect, o ieşire, o plecare în vacanţă şi relaţiile vor intra în normal, c-o să vă mai vedeţi.

Pești: Poate-i chemaţi pe veri, pe cumnaţi, preparaţi voi ceva festiv şi luaţi în discuţie evenimentele de pe agenda familiei, din această vară. S-ar putea să le faceţi o surpriză copiilor şi să-i duceţi la plajă, sau la locul preferat de joacă, şi să fie ceva care să vă facă şi vouă plăcere.

Vizualizări: 1,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: