Conferință educațională la Târgu Jiu

O conferință educațională va avea loc miercuri, 16 septembrie, în Parcul Coloanei ”Fără de Sfârșit” din municipiul Târgu Jiu. Sub titlu ”V.R.E.M”, acțiunea îi are ca țintă pe elevii de liceu care vor să aibă o carieră de succes.

Conferința este susținută de către un profesor de limba engleză de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”, Dana Constantinescu, în colaborare cu Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”. Invitații sunt unii speciali, fiind vorba despre Magic Marker, unul dintre organizatorii renumitului festival UNTOLD, Melania Medeleanu, coordonator al unei asociații, solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, și mulți alții. Cei care vor lua parte la eveniment trebuie să știe că se vor lua toate măsurile de siguranță, spune Dana Constantinescu.

”Conferința educațională –Viitorul României Este în Clasa Mea- activează cel mai adesea cu acronimul V.R.E.M. și se află la cea de-a cincea ediție, iar tema este Curajul Reinventării. Evenimentul va avea loc în aer liber. Va fi un număr limitat de spectatori, aproximativ 250, iar scaunele vor fi așezate la o distanță corespunzătoare, astfel încât vor fi respectate toate regulile impuse de starea de alertă. Vom cere acceptul DSP-ului, dar și al Poliției Locale. Persoanele vor fi testate cu termoscannere, iar toți participanții vor purta măști. Invitații vor susține fiecare un discurs de aproximativ 15 minute, iar la sfârșit va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri”, spune organizatorul, Dana Constantinescu.

Astfel de evenimente au avut loc și în anii trecuți, dar au fost organizate  în incinta teatrului târgujian.

Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: