Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Conflict înainte de începerea anului școlar. Primar: Sunt foarte supărat

Scandal într-o localitate din Gorj, chiar înainte de începerea noului an școlar. Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, este revoltat că s-a schimbat directorul Liceului Tehnologic, iar autoritățile locale nu au fost consultate.

”Un liceu cu 500-600 de copii, să aduci un învățător de la Negreni și să-l pui director adjunct, mi se pare incredibil. Aveam atâtea cadre didactice care au grad. Ce înseamnă asta? O distrugere a liceului, altceva nu se urmărește. Mă doare că am creat școli și condiții europene. Vine o tanti inspectoare și să nu mă întrebe nimic? Nici nu se deplasează să se uite. Nu ai cu cine discuta”, a spus Ion Ciocea, la Radio Infinit.

Primarul a mai declarat faptul că ar putea avea loc proteste împotriva noului director al liceului. ”Sunt foarte supărat. Eu am făcut ceea ce am putut pentru copii. Probabil va fi și o grevă în Bustuchin. Probabil părinții vor face proteste, mă sună și îmi spun că sunt nemulțumiți. Nu distrug ei liceul cum vor ei, alții au muncit. Ai profesori cu grade și pui un învățător director? Ați crede așa ceva? Uite, e adevărat”, a mai spus primarul, nervos pe situație.

Vizualizări: 1,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: