Utilaj nou, cumpărat cu bani de la bugetul local

Autoritățile locale din comuna gorjeană Bolboși au făcut o investiție bună și pe termen lung. Cu bani de la bugetul local a fost achiziționat un utilaj multifuncțional, care va fi folosit pentru diverse treburi în localitate, dar și pentru deszăpezire. În felul acesta vor dispărea contracte încheiate cu diferite firme care să presteze servicii în comună.

Utilajul multifuncțional a costat 520.000 de lei și va ajunge în comuna Bolboși la sfârșitul acestei luni, sau cel mai târziu în luna octombrie.

”S-a terminat licitația pentru buldo și acum așteptăm să ni-l aducă la primărie. Este un utilaj multifuncțional cu lamă pentru deszăpezire, cu tocător pentru vegetație, dar are și cupă. Avem mare nevoie de el pentru diferite munci pe care trebuie să le facem pe domeniul public și pentru care trebuie să contractăm diverse firme specializate, care contra cost ne făceau treaba pe care o putem face noi acum”, a declarat primarul din comuna Bolboși.

Autoritățile locale nu se mai gândesc acum cu groază că va veni iarna, pentru că vor avea cu ce să curețe drumurile sătești și comunale. ”Am avut mare noroc iarna trecută că nu a nins, pentru că ar fi fost prăpăd. Cu tractorul de îl avem la primărie nu putem să facem mare lucru. Acum avem lamă profesională și în mod sigur nu va fi nevoie de alte firme care să ajute la deszăpezire”.

Vizualizări: 6,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: