Conflict între protestatarii din Piața Prefecturii

Au protestat șase luni împreună pentru a obține legea care le permite salariaților CE Oltenia să se pensioneze la 52 de ani, dar asta nu îi împiedică să își arunce vorbe grele.

Vasile Tivig, protestatar, spune despre Nicu Bunoaica faptul că aleargă prin cariere să adune cotizația pentru el și fiul său, pe care l-a pus vicelider de sindicat.

Tivig s-a supărat după ce Bunoaica i-a făcut năroji într-o emisiune pe salariații din minerit care lucrează la asecări. Bunoaica dădea explicații cu privire la angajarea fiului său în companie. “Eu nu l-am luat să îl duc la ape, acolo, la broscari, se numește la noi, pun un furtun în apă și 80 de năroji pe lângă furtun. Înțelegeți? Nu-i fac nimic la furtunul acela, doar iau bani, stau peste program, mulți dintre ei. Doar când e ploaie mai multă au și ei de lucru, dar și atunci se inundă excavatoarele”, a spus Bunoaica la TV Sud.

Tivig a spus că se delimitează de astfel de afirmații. “Interesant este că acum aleargă prin cariere după acei 80 de NĂROJI! Ghici pentru ce? Pentru a-i plăti cotizația la sindicat! Lui și fiului lui! Îmi pare rău că sunt "de modă veche", dar mă DELIMITEZ TOTAL, de aceste declarații și de asemenea INDIVIZI! Părerea mea este că locul lor este în altă parte!”, a scris Tivig pe pagina de socializare.

Vizualizări: 6,384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: