Conflict la un magazin din Cărbuneştii

Poliţiştii din Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi  prin apelul 112 de o persoană, cu privire la faptul că la un magazin situat pe strada Pieţii, din localitate, are loc un conflict.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, pe fondul consumului de alcool, a intrat în incinta unei societăţi comerciale din localitate, şi fără motiv, ar fi ameninţat cu acte de violenţă un alt bărbat, de 38 de ani, din aceeaşi localitate, gestionar în cadrul acelei societăţi comerciale.

Ulterior, cel în cauză ar fi distrus geamul unei vitrine frigorifice şi mai multe mărfuri cu care ar fi aruncat înspre victimă. 

Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cursul zilei de astăzi, suspectul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: