Confruntare Condescu - Iencsi: „Timpul va decide cine are dreptate”

Marin Condescu, şeful de facto de la Pandurii Târgu Jiu, chiar dacă nu are o calitate oficială, a avut un schimb de replici cu fostul antrenor al echipei, Adrian Iencsi, demis după câteva etape. Iencsi i-a spus lui Condescu, în cadrul unei emisiuni la Sport Total FM, că timpul nu i-a dat dreptate, făcând referire la decizia de a-l demite. „Sunt lucruri în viaţă după care dacă alergi nu le prinzi şi dacă fugi nu scapi”, i-a răspuns Condescu.

Adrian Iencsi a fost antrenor câteva săptămâni la Pandurii la începutul acestui campionat şi l-a supărat pe Condescu cu afirmaţia că echipa nu poate trage la promovare, obiectivul realist fiind rămânerea în Liga a II-a. Acum, înainte de reluarea returului, Pandurii este pe penultimul loc. Iencsi i-a adus aminte lui Condescu momentul demiterii: „Aţi căzut pradă unor ispite, după părerea mea. Eu v-am spus şi atunci, dacă dvs. credeţi că despărţirea este cel mai bun lucru, ne despărţim cu respect. Din păcate, timpul nu v-a dat dreptate. Eu sunt alături de echipă, de dumneavoastră, sper să se formeze o echipă bună, competitivă, să aveţi puterea de convingere să susţină echipa asta”.

Marin Condescu nu şi-a recunoscut greşeala, dar a avut numai cuvinte frumoase despre calităţile de antrenor ale lui Iencsi: „Sunt lucruri în viaţă după care dacă alergi nu le prinzi şi dacă fugi nu scapi. Ce ne este dat trăim şi timpul va decide cine a avut dreptate. Lui Iencsi îi prevăd un viitor foarte bun, dar să mai lase din bunătate”.

„Cred că l-a nemulţumit faptul că eu spuneam tot timpul că echipa asta nu putea trage la promovare”, a completat Iencsi.

Oamenii din Târgu Jiu merită o echipă în Liga I

Adrian Iencsi nu înţelege lipsa de interes a autorităţilor din Târgu Jiu pentru Pandurii, într-un oraş în care fotbalul este foarte iubit. „Mi-aş dori enorm de mult ca acţionarii să se implice pentru salvarea acestui club. Lumea respiră fotbal, acel oraş merită să aibă o echipă în liga I”.

Marin Condescu a spus că el crede în continuare în salvarea echipei, după câştigarea procesele intentate acţionarilor. „Ei sunt trecători, vor veni alegerile, vor veni alţi oameni care vor înţelege acest fenomen social. Ei nu merg pe stradă să vorbească cu oamenii. Ei nu ştiu ce înseamnă Pandurii. Aproape că nu există echipă în primele două ligi care să nu aibă jucători crescuţi la Pandurii”, a spus Condescu. Acesta a adăugat că starea de insolvenţă este o şansă primită de un agent economic să îşi revină, dar lumea a luat o ca pe o fatalitate.

Vizualizări: 905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: