Cel mai bogat fotbalist din România. A fost la Pandurii!

George Ţucudeanu, fost jucător la Pandurii în ultimul an de Liga I, este unul dintre cei mai bogaţi fotbalişti din România. Acesta provine dintr-o familie cu o avere estimată la peste 20 de milioane de euro.

Deşi are doar 26 de ani, Ţucudean se gândeşte la ziua în care se va retrage de pe teren şi va cumpăra un club de fotbal. „Cred ca voi juca atât cât mă ţin picioarele. O să mă las atunci când nu mai pot şi simt că nu mai are rost să forţez aiurea. Familia mea e implicată în foarte multe afaceri, deci nu cred că va fi foarte grea schimbarea, pentru că am ce să fac acasă. Poate voi cumpăra un club, familia mea să deţină un club. Ştiu ce înseamnă să ai ca junior toate condiţiile. Avem, de exemplu, nişte antrenori foarte buni în Arad, care probabil n-au condiţii din punct de vedere financiar. Ei nu au susţinere, aşa că acolo mă voi implica mult mai mult”, a povestit Ţucudean la Digi.

Ţucudean are unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, cu 11 goluri în toamnă pentru Viitorul. Ţucudean a semnat cu CFR în această iarnă. (A.P.)

Vizualizări: 1,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: