Consilierii PPDD Motru îi fac plângere penală Simonei Man

Cei patru consilieri de la Motru, excluşi din PPDD, o acuză pe Simona Man de abuz şi şantaj. Aceştia pregătesc o plângere penală pe care o vor înainta în luna februarie, după prima înfăţişare în procesul deschis de conducerea PPDD Gorj. Ilie Petrescu îi recomandă lui Robert Filip să nu se amestece în jocul murdar început de Simona Man, preşedinta PPDD de la nivel central. Petrescu crede că anul 2016 nu-l va mai prinde pe Filip în PPDD.

Partidul Poporului Dan Diaconescu, filiala Gorj, are pe data de 6 februarie primul termen de judecată în procesul cu Consiliul Local Motru din cauză că nu au fost înlocuiţi consilierii excluşi din partid: Ilie Petrescu, Răducu Ion, Constantin Colţatu şi Florentina Petrişor. Cei patru continuă să participe la şedinţe susţinând că au fost excluşi după ce şi-au dat demisiile din PPDD. Ilie Petrescu îi recomandă lui Robert Filip, preşedintele PPDD Gorj, să nu se amestece în circul provocat de Simona Man. „Nu înţeleg de ce Robert Filip se amestecă în acest circ. În aceste zile voi avea o discuţie cu Filip şi îi voi spune să nu intre în jocul murdar al celor de la Bucureşti pentru că el nu mai are decât un an de stat în PPDD. Anul 2016 nu-l va mai prinde în acest partid. Cei de la Bucureşti vor să negocieze tot ce pot pentru o viitoare coaliţie. Vor să plece din coaliţia PSD pentru a trece lângă PNL. PPDD este soluţia imorală a acestui judeţ. Ei urmăresc numai interesele lor. Nu se poate merge aşa, seara eşti pe o linie, iar dimineaţa pe alta”, a declarat Ilie Petrescu. Acesta crede că partidul face discrepanţe între consilieri. „Cei de la Bucureşti acţionează mizerabil. Partidul lucrează discreţionar. În aceeaşi zi în care ne-am dat noi demisiile din PPDD, şi-a dat demisia şi consilierul Alin Mişcodan. Noi am fost chemaţi în instanţă, el nu”, a precizat Petrescu.

Simona Man, acuzată de abuz şi şantaj

Cei patru consilieri excluşi de PPDD o acuză pe Simona Man, preşedinta partidului la nivel central, de abuz şi şantaj. Aceştia sunt decişi să-i facă plângere penală. „Îi vom face o plângere penală Simonei Man pentru că ne-a exclus în mod mizerabil. Nu poţi să mergi la şmecherie cu oameni bine pregătiţi. La fel au procedat şi cu consilierii judeţeni Gheorghe Neaţă şi Petrică Nanu. Noi, cei patru consilieri de la Motru, îi vom face o plângere penală pentru abuz şi şantaj. Este un abuz grosolan, pe faţă. Ea a vrut să ne şantajeze ca să rămânem în partid. Noi avem avantajul că Ordonanţa 55 şi-a produs efectul, iar acum nu mai trebuie să joace la intimidare. Ne vom plăti un avocat, vom aduce în instanţă procesele verbale pe care le-am trimis către Consiliul Judeţean şi către Bucureşti”, spune Ilie Petrescu.

REPLICĂ

Robert Filip, preşedintele PPDD Gorj, este decis să continue procesul. „Vom continua procesul. Eu nu fac nici un joc al nimănui, nu fac decât jocul oamenilor care ne-au votat. Referitor la Mişcodan îi reamintesc domnului Petrescu că dânsul l-a dat afară din organizaţia locală a PPDD. Apoi, la câteva zile, Mişcodan a plecat. Dacă domnul Petrescu vrea să dea în judecată conducerea partidului n-are decât, suntem o ţară liberă, iar fiecare face ce vrea”, a declarat Robert Filip.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: