Conferința ținută de Șuță l-a trezit pe Barbu

Discuțiile din vechile partide PNL și PDL, care au fuzionat în noul PNL, devin penibile. Ultima dispută este legată de cine are voie sau nu să țină o conferință de presă. Partea bună din acest scandal este că gorjenii au aflat că senatorul Tudor Barbu există. Supărarea lui fost mare cât distanța de la București la Târgu Jiu.

Denisa Șuță, purtător de cuvânt al vechiului PDL și al campaniei prezidențiale în Gorj, a ținut o conferință de presă în care a dat publicității câteva dintre deciziile luate la nivel național, privind fuziunea partidului. Întrebată de jurnaliști dacă va fi discutată calitatea de membru a senatorului Dian Popescu, Șuță a spus că sunt mai multe situații de acest gen în ţară și vor fi toate discutate într-o singură ședință. Afirmaţia l-a făcut pe Dian Popescu, copreședintele PNL Gorj, să reacționeze. “Nu comentez declarațiile.... cum ați spus că se numește? Nu știam că există o doamnă Denisa Șuță vicepreședinte la partid, ci că e angajată care  mută hârtiile de pe un birou pe altul. (...) Cum  poți să o pui pe Denisa Șuță să facă conferință de presă în numele PNL?”, a declarat Dian Popescu la Radio Infinit.

Interesant este că odată cu acea declarație de presă a Denisei Șuță s-a trezit din amorțeală și senatorul Tudor Barbu, cel care a fost ales pe listele PP-DD, a plecat la PC, după care s-a înscris în PNL. Vizitele lui Barbu în Gorj pot fi numărate pe degete. “Cum poate să vorbească această doamnă în numele PNL. Este jenant ce s-a întâmplat! M-a sunat senatorul Tudor Barbu şi m-a întrebat cum poate vorbi această doamnă în numele lui”, transmite Dian Popescu indignarea lui Barbu.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: