Mischie, atac la Ponta și la conducerea PSD Gorj

Nicolae Mischie, fostul şef al judeţului, a declarat că Victor Ponta este un mieluşel și că actuala conducere a PSD Gorj a greșit când a adus în partid oameni cu bani. Mischie a mai vorbit despre oameni cu “tendințe de mărire” și despre cei care au ținut pârghiile „de comandă” în PSD.

Mischie crede că Guvernul lui Ponta nu va mai ține multe luni. „Eu îl văd un mieluşel, cum a spus Băsescu. Dacă partidul a ajuns în starea în care a ajuns a ajuns datorită dumnealui. Tendinţa de a înlătura pe toţi cei care au creat partidul şi au muncit este devastatoarea şi distrugătoare pentru cei care încearcă marea cu degetul“, a spus Mischie. El a stat de vorbă cu jurnaliştii la Consiliul Judeţean, unde a fost să discute cu Ion Călinoiu.

Nicolae Mischie a explicat și situația din PSD: “Este neconcordanța între viziunile unora cu tendințe de mărire și neconcordanța unora care au ținut pârghii de comandă și acum vor să și le ocupe. Dar niciunii dintre cei care conduc și cei care au pierdut conducerea nu au în sufletul lor PSD, ci interesele personale”. El a criticat inițiativa celor patru parlamentari ai PSD Gorj, Scarlat Iriza, Mihai Weber, Camelia Khraibani și Vasile Popeangă, de a-l ataca pe Ion Călinoiu, liderul PSD Gorj. „Plimbători prin lumea politică… Când nu ai pus suflet deloc în interiorul partidului, de ce vii să dai cu bățul?”, a spus Mischie.

Însă i-a atacat dur pe Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu, cei care conduc organizația județeană. „În PSD Gorj fac valuri cei care nu au muncit pentru partid pentru că actuala conducere i-a adus pe cei care au zis că au bani și vor să facă politică. Politica nu se face pe bani. Când am creat cea mai puternică organizație a PSD din Gorj nu aveam bani și nu am avut niciodată. Nu am ținut partidul cu banii altora sau ai mei, ci prin voința fermă a membrilor de partid care desfăşurau activitate din atașament pentru partid”. Florin Cârciumaru a dat replică și a spus că: “Nu cred că am greșit când am pus pe listă oameni cu bani, așa a făcut și dânsul în perioada dânsului”.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: