Contractul pentru reabilitarea drumului Scoarța- Drăgășani a fost reziliat

Șoferii își distrug mașinile în gropile din asfalt, în timp ce instituțiile statului duc dispute, în instanțe, cu firmele care ar fi trebuit de multă vreme să reabiliteze DN 67B. Numit de șoferi și „drumul groazei”, reabilitarea Drumului Național 67B mai întârzie mult și bine. „Contractul a fost reziliat”, susține deputatul Dan Vîlceanu. În același timp, deputatul social-democrat, Mihai Weber, nu pierde nicio ocazie să transmită oamenilor că acest tronson de drum va fi reabilitat „în cel mai scurt timp”.


Deputatul PNL, Dan Vîlceanu, susține că de vină pentru această situație este, de data aceasta, un angajat al Regionalei de Drumuri Craiova. 

„E reziliat contractul. În 2020 eram la Gorj, alături de domnul Orban, când m-a sunat un director general adjunct de la CNAIR și mi-a spus că firma care a câștigat licitația pentru drumul Scoarța- Pitești a câștigat în instanță procesul pentru rezilierea contractul și a fost repus contractul în vigoare, doar că, în 2022, o doamnă director, de la Regionala Drumuri Craiova a reziliat iar contractul. Câtă vreme am fost eu în Minister, până în noiembrie, nu am avut problema asta, urma să prindem în buget suma de 5 milioane de euro,  să înceapă organizarea de șantier, numai că această doamnă a reziliat contractul și acum suntem iar în instanță, iar au dat constructorii în judecată, așteptăm să vedem ce se întâmplă”, a declarat liberalul Dan Vîlceanu pentru gorjonline.ro.

Vizualizări: 1,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: