CONVOCARE

În conformitate cu prevederile Legii31/1990R, Legii nr.297/2004 şi ale actului constitutiv al societăţii, consiliului de Administraţie al SC MACOFIL SĂ, cu sediul în Tg-Jiu, str.Bîrseşti, nr.217, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr.J18/80/1991, CUI 2157789, cu un capital social subscris şi vărsat de 9.033.747,5 lei, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, pentru data de 17.04.2014, ora 11.00 la sediul societăţii, pentru toţi acţionarii societăţii înregistraţi la sfârşitul zilei de 31.03.2014, considerată ca dată de referinţă, în registrul acţionarilor ţinut de SC DEPOZITARUL CENTRAL SA cu următoarea Ordine de zi:

1. Aprobarea situaţiilor financiare anuale ale SC MACOFIL SA şi repartizarea profitului pentru exerciţiul financiar 2013 pe baza discuţiilor şi a rapoartelor prezentate de Consiliul de Administraţie şi de auditorul financiar;

2. Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2014;

3. Aprobarea programului de investiţii pe anul 2014 şi a surselor de finanţare a acestora;

4. Numirea auditorului financiar de fixarea duratei contractului de audit financiar;

5. Alegerea noului Consiliu de Administraţie;

6. Aprobarea datei de 09.05.2014 ca dată de înregistrare, în conformitate cu prevederile art.238, alin.1 din Legea nr.297/2004;

7. Aprobarea mandatării doamnei Tunaru Alexandra, să efectueze toate demersurile legale şi să semneze actele necesare pentru adoptarea hotărârilor adoptate;

În situaţia neîndeplinirii condiţiilor legale şi statutare de cvorum la data primei convocări, se convoacă o nouă adunare pe data de 18.04.2014, la aceeaşi oră, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi. Data de referinţă stabilită mai sus pentru participarea la vot a acţionarilor în cadrul adunării rămâne aceeaşi, respectiv 31.03.2014.

Unul sau mai mulţi acţionari ai societăţii reprezentând, individual sau împreună, cel puţin 5% din capitalul social are/au dreptul:

a) de a introduce puncte pe ordinea de zi a adunării, cu condiţia ca fiecare punct să fie însoţit de o justificare sau de un proiect de hotărâre propus spre adoptare de adunarea generală;

b) de a prezenta proiecte de hotărâre pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a adunării; propunerile proiectelor de hotărâre prezentate de acţionari, vor fi publicate pe site-ul societăţii, www.macofil.eu.

Drepturile menţionate mai sus la punctele a) şi b) pot fi exercitate, personal sau prin împuternicit, numai în scris, în termen de cel mult 15 zile de la data publicării convocatorului. Cererile întocmite în vederea exercitării drepturilor sus menţionate, vor fi trimise prin poştă (curierat) sau la e-mail [email protected].

Acţionarii pot face propuneri pentru numirea unui membru în consiliul de administraţie în termen de 15 zile de la data publicării convocatorului. Cererile de propuneri se vor depune la sediul societăţii şi vor include informaţii cu privire la: numele şi prenumele candidatului, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională a acestora. Lista ce cuprinde informaţii cu privire la persoanele, propuse pentru funcţia de administrator se află la dispoziţia acţionarilor, începând cu data de  03.04.2014, la sediul SC MACOFIL SA sau pe www.macofil.eu.

Acţionarii societăţii, pot participa la adunare direct, pe baza actului de identitate, sau prin alte persoane, în baza unei procuri speciale care se va depune la sediul societăţii cu 48 de ore înainte de adunarea generală. Modelul de procură poate fi găsit la sediul societăţii şi pe site-ul www.macofil.eu.

Acţionarii îşi pot exercită drepturile prevăzute de art.13 din Regulamentul CNVM nr.6/2009 până cel târziu în ziua AGOA, inclusiv.

Materialele ce urmează a fi prezentate pe ordinea de zi a şedinţei se află la dispoziţia acţionarilor începând cu data de 18.03.2014 la sediul SC MACOFIL SA şi pe site-ul www.macofil.eu.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: