Copii și tineri, uciși de teroriști

Cel puţin 22 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 59 sunt rănite, în urma unei explozii ce a avut loc la finalul concertului Arianei Grande, de pe Manchester Arena. Atentatul terorist a fost revendicat de gruparea Stat Islamic. Mai multe persoane au fost reţinute, în legătură cu organizarea atentatului.

"Pot confirma că bărbatul suspectat că a comis atrocitatea de noaptea trecută este Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani. Totuşi, el nu a fost identificat în mod formal şi nu vrea să fac alte comentarii deocamdată. Prioritatea rămâne să stabilim dacă el a acţionat singur sau face parte dintr-o reţea", a declarat comisarul şef de poliţie din Manchester.

Potrivit listelor electorale din Marea Britanie, Salman Abedi ar locui într-o casă modestă din suburbia oraşului Manchester. În acea zonă, poliţia a efectuat în cursul zilei de marţi o explozie controlată.

În afara atacatorului, 22 de oameni au murit, iar 59 de au fost răniţi în urma exploziei de la Manchester Arena. Cei care au fost răniţi sunt trataţi în opt spitale din Manchester, iar mulţi sunt în stare gravă. Printre cei răniţi şi ucişi se află mulţi copii şi tineri.

Papa Francisc şi-a exprimat, marţi, condoleanţele pentru victimele atacului terorist din Manchester şi a descris atentatul drept un "act de violenţă fără sens", notează site-ul Radio Vatican.

Vizualizări: 1,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: