Sfecla roşie vindecă ficatul gras

Consumăm aproape tot timpul anului alimente nu tocmai indicate pentru sănătatea ficatului şi de aceea s-au înmulțit cazurile persoanelor diagnosticate cu ficat gras. Există remedii simple pentru a vindeca această boală şi care sunt la îndemâna oricui.

Boala numită ”ficat gras” este una întâlnită frecvent și se produce din cauza acumulărilor de grăsimi în ficat. Aceasta se manifestă prin durere în zona superioară a abdomenului, unde este localizat ficatul, și este destul de dificil de tratat. Persoanele diagnosticate cu ficat gras au diverse simptome, printre care și oboseala accentuată.

Pentru cei care se confruntă cu astfel de probleme există un remediu natural care poate trata ficatul gras și este foarte eficient: sfecla roşie.

Aveți nevoie de: 2 lămâi, 2 sfecle roșii de mărimi medii și 2 cești cu apă minerală.

Curățați sfecla de coajă, o tăiați bucăți și apoi o faceți piure la blender. Adăugați apoi zeama de la lămâi și apa, după care amestecați bine.

Pentru cele mai bune rezultate, specialiștii recomandă consumul acestui smoothie de trei ori pe săptămână. Vă va purifica organismul și sângele, având o puternică acțiune detoxifiantă și vă va curăța ficatul de grăsimea acumulată.

Vizualizări: 4,611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: