Copiii de la CSM vor juca pe Municipal. Unde va juca Pandurii?

Grupele de copii care vor fi înscrise în campionate pentru CSM Târgu Jiu vor juca pe Stadionul Municipal. Primarul Marcel Romanescu a precizat că pe stadionul din Târgu Jiu pot juca echipele interesate de infrastructura nouă a acestuia dar şi copii de la grupele nou înfiinţate la CSM Târgu Jiu.

Presa locală a scris în ultimele zile că Pandurii Târgu Jiu nu ar mai putea juca pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Echipa a fost înscrisă recent în Liga 4 şi nu ar exista nici o interdicţie ca să poată juca pe stadionul care a fost construit în special pentru Pandurii şi datorită rezultatelor acestei echipe, aşa cum s-a spus în perioada respectivă şi chiar s-a scris atunci când a fost solicitată finanţarea de la CNI. Cu atât mai mult cu cât acolo vor juca chiar şi grupe de copii ale CSM Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a precizat recent că nu există interdicţii pentru nici o echipă care ar fi interesată să îşi dispute meciurile pe stadion şi orice echipă poate juca acolo, chiar şi copiii de la secţia de fotbal a CSM: „În ultima perioadă s-a pus întrebarea: Cine va juca pe stadionul din Târgu Jiu? Răspunsul este simplu, pe lângă meciurile oficiale ale unor echipe interesate de condiţiile foarte bune de aici, vor juca şi copiii noştri de la secţia de fotbal a CSM Târgu Jiu. Meciurile acestor copii se vor desfăşura pe stadion, pe terenul principal, şi vor fi urmărite de părinţi şi de iubitori de fotbal”.

De altfel terenul sintetic este suprasolicitat deja de echipele de copii şi juniori de la celelalte cluburi, care se antrenau şi jucau acolo înainte de înfiinţarea noii secţii a CSM, iar condiţiile oferite de acesta în ceea ce priveşte infrastructura şi vestiarele lasă de dorit. Tribunele sunt în mare parte distruse, nu există toalete  iar vestiare nu sunt suficiente pentru toate echipele, doar clubul Pandurii având acolo două vestiare.

Vizualizări: 901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: