FCU Craiova a adus director tehnic după eșecul de la Târgu Jiu

Adrian Mititelu, patronul formației FC U Craiova, a făcut modificări în staff-ul echipei din Bănie după eșecul cu Petrolul de la Târgu Jiu. FCU Craiova a ajuns la trei eșecuri în sezonul 2022 – 2023 din Superliga, iar Adrian Mititelu a luat o decizie importantă pentru a aduce un plus echipei din Bănie.

După eșecul suferit „acasă”, la Târgu Jiu, cu Petrolul Ploiești, scor 0-1, FC U Craiova l-a numit pe Paul Răducan (55 de ani) în funcția de director tehnic al formației antrenate de Marius Croitoru.

Paul Răducan a fost coordonator al „Școlii de Fotbal Gică Popescu” și este deținător de licență UEFA PRO, iar faptul că e un apropiat al familiei Mititelu l-a făcut pe patronul echipei din Bănie să-l aducă la echipă.

Paul Răducan a vorbit despre oferta primită de la Adrian Mititelu de a lucra la FC U Craiova, declarându-se onorat de ofertă. „Am rămas uimit de baza sportivă pe care am găsit-o aici, e prima oară când o văd. Felicitări tuturor celor care au contribuit la ridicarea acestei baze. Sunt onorat să fac parte din staff-ul tehnic al clubului FCU Craiova. Sunt în ascensiune ca evoluție și vin cu inima deschisă aici. În anul 1986, eu am debutat pentru această echipă și sunt bucuros că s-a apelat la serviciile mele. Pe viitor, ne vom consolida și sper să avem rezultate din ce în ce mai bune. Marius Croitoru e un antrenor bine pregătit, are o experiență frumoasă la FC Botoșani, pe care sper s-o repete și aici. Cred că rezultatele îl vor menține mult timp în funcția de antrenor”, a declarat Paul Răducan, potrivit FCU TV.

După 6 meciuri jucate în sezonul 2022 – 2023 din  Superliga, FC U Craiova a adunat 7 puncte, după ce a bifat două victorii, o remiză și trei înfrângeri.

Vizualizări: 14,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: