Copiii unui dezvoltator imobiliar din Gorj au făcut senzație în emisiunea ”Chefi la cuțite”

Noul sezon ”Chefi la cuțite”, emisiune difuzată la Antena 1, a debutat cu doi participanți cu totul neobișnuiți. Este vorba de doi copii, de 9, respectiv 10 ani, care au făcut echipă și nu doar că au impresionat juriul, dar au reușit să-i și binedispună pe jurați. Au plecat acasă cu două cuțite și au ales să facă parte din echipa lui Florin Dumitrescu.

Julia și Petru Plăstoi sunt copiii dezvoltatorului imobiliar din județul Gorj, Paul Plăstoi, care a obținut autorizație pentru a construi cel mai modern complex rezidențial din Municipiul Târgu-Jiu, în locul fostei fabricii de confecții.

Cei doi copii de 9, respectiv 10 ani sunt elevi în București, iar în timpul liber gătesc pentru familie și apropiați. Pentru că preparatele lor sunt foarte apreciate, au decis să concureze la ”Chefi la cuțite” și nu au dat greș.

În emisiunea difuzată miercuri seara, Petru a pregătit o omletă, iar Julia un desert, ambele preparate fiind lăudate de cei trei jurați care le-au făcut celor doi concurenți mei neobișnuiți și câteva recomandări.

Atâta Julia, cât și Petru, s-au completat perfect în bucătărie și pe scenă în fața juriului și au reușit să facă un show de zile mari. 

Au plecat acasă cu două cuțite și au ales să facă parte din echipa lui Florin Dumitrescu.

Tatăl celor doi micuți, Paul Plăstoi, este din comuna Drăguțești, iar firmele pe care le controlează vor construi Coloana Park, cel mai modern complex rezidențial din Gorj

Galerie foto


Vizualizări: 3,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: