Un jurnalist gorjean a fost numit şef al Ştirilor TVR

Noul redactor şef la Ştirile TVR, după plecarea lui Cătălin Prisăcariu din Televiziunea Română, este un gorjean. Este vorba de Laurenţiu Ciocăzanu, angajat la TVR din această primăvară, fost redactor-şef Adevărul.

Gorjeanul Laurențiu Ciocăzanu a scris în 1993 la ziarul România Liberă, în perioada în care Dan Cristian Turturică, preşedintele TVR, era redactor-şef al ziarului.

Laurenţiu Ciocăzanu va coordona activitatea Direcţiei Ştiri a Televiziunii Române, fiind numit redactor șef pe data de 1 septembrie 2022, după cum informează paginademedia.ro.

Laurenţiu Ciocăzanu şi-a început activitatea de jurnalist în anul 1992, de-a lungul timpului fiind redactor-şef şi director editorial la Adevărul, redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei, redactor în cadrul BBC World Service şi reporter în echipa publicaţiei România Liberă.

În ultimii ani, înainte de a intra în echipa TVR, a lucrat în presa online, la site-ul Ziariştii.com, alături de Grigore Cartianu şi a fost invitat în mai multe emisiuni de televiziune pentru comentarii pe teme de actualitate.

Laurenţiu Ciocăzanu s-a alăturat echipei TVR în luna aprilie 2022, în calitate de jurnalist Tv, unde a moderat emisiuni şi a participat la o serie de emisiuni de actualitate fiind și producătorul matinalului „3 ceasuri bune”.

Vizualizări: 2,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: