Copil de doi ani, mort în pârâul din apropierea casei

Un copil de numai doi ani a murit aseară găsindu-şi sfârşitul în pârâul din apropierea casei. Tragicul eveniment a fost posibil din cauza neglijenţei părinţilor. Micuţul a ieşit din curtea casei fără ca părinţii să observe. Când şi-au dat seama că lipseşte era prea târziu, l-au găsit căzut într-un pârâu din apropierea casei. A fost dus la spital în stare foarte gravă, însă medicii nu au reuşit să îl salveze.

Cătălin Niculeasa, din Runcu, era cel de-al doilea copil al familiei. Din păcate neatenţia părinţilor l-a costat viaţa. Copilul a ieşit din curte şi fost găsit într-un pârâu. „Eram şi eu şi soţul în curte. La un moment dat am întrebat unde e copilul şi mi-a spus că l-a trimis la mine în casă, atunci am văzut că nu este niciunde. Am început să îl căutăm, am întrebat vecinii şi până la urmă l-am găsit căzut în apă”, a declarat mama copilului, Manasia Niculeasa. Medicii au ajuns imediat la faţa locului, însă băieţelul era în stare gravă. „Copilul se afla în şoc hipotermic. A stat în apă mai mult de o oră. Am încercat să îl salvăm, dar nu am reuşit”, a declarat Liliana Crăciun, medicul de la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Părinţii sunt anchetaţi

Poliţiştii fac cercetări în acest caz şi în funcţie de rezultat vor fi luate măsuri cu părinţii care şi-au neglijat copilul. „O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului şi a început o anchetă. Părinţii sunt audiaţi, iar acum urmează să se stabilească ce măsuri vor fi luate”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Va fi sesizată şi Direcţia pentru Protecţia Copilului, deoarece familia Niculeasa mai are o fetiţă în vârstă de 2 luni.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: