Bătrân călcat de maşină la Băleşti

Un bătrân din localitatea Băleşti a ajuns ieri la spital, după ce acesta a fost lovit de o maşină, chiar în faţa casei sale. Bărbatul de 77 de ani a vrut să traverseze strada prin loc nepermis, iar şoferul nu l-a mai putut evita.

Soţia lui Vasile Bistreanu povesteşte că bătrânul se simţea sufocat şi a vrut să meargă în grădină pentru a lua o gură de aer. Aceasta nu s-a uitat însă, în ce direcţie pleacă soţul ei. La scurt timp, când s-a uitat pe geam şi-a văzut soţul întins pe asfalt şi o maşină oprită în dreptul său. A încremenit de teamă. „Eu eram în cameră şi m-am uitat pe geam. Am văzut un bărbat întins pe asfalt şi o maşină cu parbrizul spart, oprită lângă el. Mi-am dat seama imediat că e Vasile al meu. Am ieşit repede afară. Vă spun că nu mai pot. Şi acum tremur toată din cauze sperieturii”, spune soţia bătrânului.

Bărbatul de 77 de ani a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu. În urma impactului victima s-a ales cu multiple fracturi craniene, costale şi intercostale, însă medicii au reuşit să-l stabilizeze.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că de vină pentru producerea accidentului este chiar bătrânul, care nu s-a asigurat atunci când a vrut să traverseze strada.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că şoferul maşinii implicate în accident nu consumase băuturi alcoolice.

Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: