Un rovinărean îl roagă pe poliţişti să-i găsească aurul furat

Un localnic din Rovinari îşi caută aurul ce i-a fost furat în urmă cu un an. Omul este disperat întrucât cele 300 de grame de aur ce i-au fost furate erau economiile familiei sale. El acuză oamenii legii de nepăsare precizând că nu au făcut nimic în vederea depistării hoţului.

Locuinţa lui Vasile Zdrăncuţă din oraşul Rovinari a fost vizitată de hoţi în luna noiembrie a anului trecut. I s-au furat atunci toate bijuteriile din aur ale familiei, care cântăreau 300 de grame. A primit la acea vreme mesaje pe telefonul mobil care îi dădea indicaţii exacte unde se află aurul respectiv la doi fraţi din comuna Bâlteni. Poliţia a intrat pe fir atunci însă nu a reuşit să prindă hoţul. Vasile Zdrăncuţă crede că hoţul îi este rudă întrucât uşa locuinţei sale a fost deschisă cu chei potrivite. El susţine că a spus şi poliţiei pe cine bănuieşte însă oamenii legii nu au făcut nimic pentru a vedea dacă bănuielile lui se adeveresc. „Erau doar trei chei, una se afla la mine, una la mama şi alta la sora mea. Cheia care era la sora mea a fost găsită la unul dintre cei doi fraţii din Bâlteni despre care o persoană necunoscută mi-a spus prin sms-uri că el a luat aurul. Sora mea are probleme psihice probabil au păcălit-o şi i-au luat cheia. Cei care se ocupă de caz nu fac nimic, a trecut un an şi nu au găsit hoţul. Am fost în audienţă şi la şeful de post de la Rovinari şi la cei de la Târgu Jiu dar nimic, nu fac nimic pentru a mă ajuta să găsesc aurul”, a spus Vasile Zdrăncuţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj, Daniel Tică, susţine că ancheta este în derulare însă sunt puţine indicii care să ducă la depistarea infractorului. „De la momentul sesizării şi până în prezent pe lângă martorii audiaţi au fost administrate toate celelalte probe depuse de către reclamant. Mai mult decât atât deşi acesta are suspiciuni cu privire la anumite persoane care ar putea comite această faptă, însă nu s-a putut lua nici o măsură împotriva lor întrucât toate măsurile trebuie bazate pe anumite probe care în acest caz nu există, poliţia şi-a făcut treaba ancheta continuă“ , a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. 

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: