Copil pedepsit de educatoare: L-a mâzgălit cu pixul pe frunte!

O educatoare din Bustuchin riscă să rămână fără catedră după ce a ales să pedepsească un copil de 4  ani care nu-şi făcuse „temele”. Ea l-a mâzgălit cu pixul pe faţă. Revoltaţi, părinţii au fost cei care au sesizat directorul, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj a demarat o anchetă.

Totul s-ar fi petrecut vineri. „Am înţeles că este vorba despre un preşcolar mai neascultător. Doamna educatoare ar fi vrut să-l pedepsească, scriindu-l pe frunte, cu pixul, chiar la grădiniţă. Este regretabil acest incident şi o manifestare total nepotrivită. Dumneaei este din toamnă la liceul din Bustuchin. Îi vom monitoriza cu atenţie activitatea pe viitor”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Pusă în faţa fotografiilor, educatoarea, în vârstă de 30 de ani, nu a recunoscut că l-ar fi mâzgălit pe frunte pe copil. „Nouă ne-a sesizat această problemă tatăl copilului. Doamna mi-a spus că i-a făcut un semn cât un abţibild. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Mi-a spus că băiatul nu şi-ar fi rezolvat sarcinile de lucru. Doamna educatoare clar a greşit şi este anchetată de comisia de disciplină. Educatorul nu trebuie să pedepsească copiii”, a declarat Vasile Spiridon, directorul Liceului Tehnologic din Bustuchin.

Vizualizări: 1,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: