Loterie: Biletul norocos, câștigat de o mamaie de 84 ani. Își aduce nepoata acasă!

O pensionară de 84 de ani din Târgu Jiu este fericita câștigătoare a marelui premiu la Loto 6/49. Liliana jucase la Loto în speranța că va câștiga câteva sute de lei, pentru a-și ajuta o strănepoată plecată la muncă în străinătate. A câștigat însă aproape 300.000 de euro și nu știe cum va ajunge la București, pentru a ridica marele premiu.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-10 din Târgu-Jiu, de Liliana, o pensionară în vârstă de 84 de ani, care locuieşte singură într-un apartament din oraş. Cu ajutorul casierei, aceasta a completat biletul cu o variantă simplă la Loto 6/49, preţul acestuia fiind de 4,90 lei.
Femeia are 900 de lei pensie, după 30 de ani de muncă la Electroputere Craiova. "Am mai câştigat anul trecut câte 30 de lei şi m-am gândit că poate mă urmăreşte norocul. Am mers la agenţie, am ales nişte numere întâmplător şi am pus o variantă simplă. Speram să câştig patru numere, nu mai mult, ca să acopăr cheltuielile făcute de strănepoata mea pentru renovarea apartamentului, să acopăr cheltuielile şi să o aduc în ţară să aibă grijă de mine. Am stat toată iarna în frig, pentru a face economie la gaze. În prima lună am primit factură de 260 de lei, m-am speriat, nu îmi permiteam dintr-o pensie de 900 de lei, aşa că am decis să mă îmbrac mai gros", a declarat pensionara pentru Mediafax.

Vrea să își aducă nepoata acasă
Femeia a plâns de bucurie că își va putea aduce nepoata acasă. ”Am jucat şi de Paşte la Loto, am sperat că o să câştig ca să îmi aduc strănepoata acasă. Să mă respecte şi să stea cu mine, să mă îngrijească. Nu ştiu cum o să ajung la Bucureşti să ridic premiul, trebuie să mă gândesc cum voi face. Încă nu am anunţat strănepoata, pentru că duminică nu am ştiut cât am câştigat, nici acum nu ştiu exact cât înseamnă. Eu copii nu am avut, iar strănepoata mi-a renovat apartamentul. De aceea făceam economii. Urmăresc şi în piaţă, să cumpăr tot ce este mai ieftin, ca să îmi ajungă banii. Am intrat râzând în agenţie, apoi am plâns, au fost lacrimi de bucurie”, a mai spus Liliana.

Val de jucători la agenția cu noroc

Gorjenii au luat cu asalt agenția loto din Târgu Jiu, la care a jucat persoana care a câștigat duminică aproape 300 de mii de euro.

Casiera spune că s-a bucurat când a aflat că ea a oferit biletul câştigător şi consideră că este norocoasă pentru că a mai oferit o dată marele premiu. "Au fost mulţi clienţi care au jucat sume mici şi sume mari. Ar putea fi un pensionar sau un jucător vechi. Lucrez aici de două săptămâni, sunt temporar la această agenţie, în perioada în care colega mea se află în concediu. Am mai avut în mână un bilet cu 42 de miliarde de lei vechi, eu am oferit 42 de miliarde cuiva din Fărcăşeşti, cu câţiva ani în urmă. Şi soţul meu joacă la Loto, dar a câştigat sume mici. Ce aş face eu cu aceşti bani? Aş ajuta familia, oamenii nevoiaşi", a declarat Elena Rusu, angajata Loteriei Române, înainte de a se afla cine e marele câștigător.

Este cel de-al treilea castig de categoria I obtinut in acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, a fost câștigat duminica trecută, în data de 8.04.2018, și a fost în valoare de 6.613.179,07 lei.

Vizualizări: 6,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: