Copil și doi adulți, la spital după o depășire neregulamentară

Doi adulți și un copil au fost răniți joi într-un accident care a avut loc în cartierul Romanești al municipiului Târgu Jiu, în care au fost implicate două autovehicule.

"La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieti Tg-Jiu, precum și 4 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca în urma impactului au rezultat 3 victime care nu erau încarcerate. Acestea au primit primul ajutor calificat la fața locului și au fost transportate la UPU Tg-Jiu", arată ISU Gorj.

Copilul, în vârstă de un an, are un traumatism cranio-cerebral și este supus investigațiilor medicale.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 29 de ani, din comuna Telești, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Romanești. din direcția Târgu Jiu în direcția Rovinari, ar fi efectuat depășirea neregulamentară a mai multor autoturisme, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un tânăr de 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care se deplasa în aceeași direcție și care a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe un podeț.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 24 de ani, precum şi a unei femei, de 33 de ani și a unui minor de un an, care se aflau pe bancheta din spate a autoturismului angajat în depăşirea neregulamentară", anunță IPJ Gorj.

Răniţii au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 5,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: