Impact frontal. Doi șoferi, la spital!

Un accident rutier cu victime a avut loc joi dimineața pe DN 67 Bălănești, în județul Gorj. "Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 71 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălănești, din direcția Târgu Jiu spre Scoarța, a intrat pe sensul opus de circulație intrând în coliziune cu două autoturisme, conduse regulamentar, din sens opus", transmite IPJ Gorj.

În urma impactului, două dintre autoturismele implicate în accident au părăsit partea carosabilă, iar conducătorul auto de 71 de ani și un altul, de 21 de ani, din orașul Novaci, au suferit leziuni și au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto care circulau regulamentar au fost testați cu aparatul etilotest la fața locului, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul, de 71 de ani, a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, întrucât sa starea de sănătate nu a permis testarea pe loc.

În cauză a fost întocmit dosarul penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 6,817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: