Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dosar penal pentru furt de energie electrică

Polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi miercuri de reprezentantul unei societăți de distribuție de energie cu privire la faptul că un bărbat, de 63 de ani, din comuna Crușeț, ar sustrage energie electrică.

"Polițiștii prezenți la fața locului nu au fost lăsați să intre în locuință, proprietarii refuzând categoric acest lucru, însă, înainte de sosirea lor, reprezentanții societății de energie electrică au pătruns în locuință și au întocmit documentele privind sustragerea de energie electrică, aceștia constatând că, la contorul locuinței bărbatului de 63 de ani, energia electrică consumată nu era înregistrată și facturată de furnizor, cu ajutorul unui conductor legat la dispozitiv", arată IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de energie electrică.

Urmează ca reprezentanții societății de distribuție de energie să înainteze polițiștilor nota de constatare și însoțită de documente necesare pentru continuarea cercetărilor, a mai comunicat poliția.

Vizualizări: 2,375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: