Copilă de clasa a IV-a, sedusă pe internet

Caz îngrijorător la Negomir, în judeţul Gorj. O fetiţă de clasa a IV-a a fost sedusă pe internet de un tânăr de 19 ani. Acesta a convins fata să plece noaptea de acasă şi o ducea în pădure, unde o abuza sexual.

Mama fetei nu a ştiut nimic, până când a văzut că fata nu mai este interesată de şcoală, ci doar de telefonul mobil. A reuşit să îi ia telefonul, după care s-a trezit cu individul la poartă.

Femeia a anunţat imediat autorităţile. Interesant este că dosarul penal este deschis de trei săptămâni, dar împotriva tânărului nu a fost luată nicio măsură. Cercetările sunt făcute de Poliţia Rovinari, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Târgu Jiu. Dosarul a fost deschis pe 22 mai.

Mama copilei a povestit la Radio Târgu Jiu ce s-a întâmplat. „A fost luată de acasă noaptea la 1.00, la 2.00, fără ştirea mea. Prima dată a dus-o pe un drum în faţa primăriei, apoi pe un drum spre Drăgoteşti, în pădure. Nu am ştiut nimic. Până în 21 mai, când i-am spart telefonul fetiţei. Văzând că nu mai poate coresponda cu ea, băiatul respectiv a venit la poartă la mine”, a spus mama fetiţei. „Vedeam că fetiţa este dependentă de acest internet, nu mai mergea la şcoală, nu comunica cu mine, era un altfel de copil”, a adăugat femeia.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Gorj au asistat fetiţa în timpul audierilor de la poliţie şi au introdus-o într-un program de consiliere.

Vizualizări: 3,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: