Corpul de control al prefectului Pistol, la SGA Gorj

Cazul celor 7 angajați din cadrul Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj depistați de către ITM că munceau la pensiunea directorului Alexandru Buduran a intrat și în atenția prefectului de Gorj. Cosmin Pistol spune că va fi trimisă o comisie la SGA Gorj, dar și la ITM pentru a colecta toate datele și a face un raport.

Trimisul guvernului în teritoriu spune că fapta comisă de directorul Alexandru Buduran este una regretabilă. În cazul în care se va impuse luarea unor măsuri, acestea vor fi aplicate cu siguranță, a mai afirmat prefectul Pistol.

”Am semnat un ordin de prefect și va fi prezentă o comisie la această instituție, dar și la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj. Se vor aduna datele și vom avea un raport legat de acest subiect. Ca și o părere personală, nu sunt de acord cu aceste manifestări, regretabil. Voi prezenta în cel mai scurt timp un raport, cel mai probabil spre sfârșitul acestei săptămâni. În funcție de acest lucru se vor lua și măsuri”, a transmis prefectul de Gorj, Cosmin Pistol.

Vizualizări: 1,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: