Cosmin Mazilu rămâne director adjunct

Postul de director al OJPDRP Gorj a fost râvnit de trei persoane. Este vorba despre Gheorghe Cocină, Ovidiu Gabriel Ghindă şi Georgiana Paula Lucaciu. Dintre aceştia, doar Cocină şi Ghindă vor participa la concursul programat pentru data de 19 octombrie, dosarul Georgianei Paula Lucaciu, angajată în cadrul OJPDRP Gorj, fiind respins din cauză că nu a avut o vechime de cel puţin un an într-o funcţie de conducere. În ceea ce îl priveşte pe actualul şef, Cosmin Mazilu, acesta va rămâne în cadrul instituţiei pe funcţia de director adjunct.

Cosmin Mazilu, actualul şef al Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDR) Gorj, va rămâne pe post director adjunct al instituţiei. Acest lucru este posibil în urma unei reorganizării impuse de la nivel naţional. Reorganizarea a presupus suplimentarea personalului existent cu 50 de posturi de directori, 42 pentru Oficiile Judeţene şi 8 pentru Centrele Regionale. Ca atare, OJPDR Gorj va avea atât un director, cât şi un director adjunct, funcţie care n-a existat până în momentul de faţă. În ceea priveşte postul de director, acesta va fi ocupat în urma concursului programat pentru data de 19 octombrie. Potrivit informaţiilor apărute pe site-ul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, pentru funcţia de director gradul II al OJPDRP Gorj au fost depuse trei dosare dintre care doar două au fost admise. Astfel, Gheorghe Cocină, fostul preşedinte al Casei Asigurărilor de Sănătate Gorj, se va lupta pentru această funcţie cu Ovidiu Gabriel Ghindă.

Pe lângă cei doi, îşi mai anunţase intenţia de a participa la concurs şi Georgiana Paula Lucaciu, angajată în cadrul OJPDR Gorj, însă dosarul acesteia a fost respins din cauză că nu a avut o experienţă de cel puţin un an de zile într-o funcţie de conducere.       

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: