Primul pesedist supărat că nu a devenit şef în cadrul CE Oltenia

Încă un pesedist a fost la un pas de a ocupa un post în Complexul Energetic Oltenia. Consilierul judeţean PSD Alecu Drăgoi a fost în cărţi pentru a fi numit şef la Hotelul Energeticianul care aparţine complexului. Probabil din cauză că presa a scris în ultimele zile despre politizarea excesivă a complexului, numirea nu a mai avut loc. „La CEO nu se pot angaja pesedişti pentru că sunt paria”, spune supărat Alecu Drăgoi. Liderul sindicatului Energia de la Termocentrala Rovinari a declarat că speră ca acesta să nu fie pus în funcţie pentru că la „termocentrală nu-i ansamblu de lăutari“.

Alecu Drăgoi are la activ mai multe mandate de consilier judeţean pe lista PSD şi este angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului“. Acesta a confirmat că şi-a dorit o funcţie în cadrul CEO, dar a fost minţit.

De fapt, surse din CEO spun că pe data de 1 octombrie s-a aprobat în şedinţa Directoratului angajarea lui Alecu Drăgoi în funcţia de administrator al hotelului Miami, cunoscut mai ales sub numele de Energeticianul, şi a cantinei. Drăgoi declară că cei din companie au refuzat să-l angajeze.

„Fals. Nu s-a aprobat nimic. A fost vorba să se aprobe, dar nu. La CEO nu se pot angaja pesedişti pentru că sunt paria. În rest, să angajeze pe cine vor. Pe Răuţ, pe ăştia care merită. Am depus o cerere pentru angajare în judeţul meu, unde am muncit atâţia ani, ca orice om. A fost vorba să mă angajeze şi m-au minţit. N-am cerut să fiu director, dar nu s-a putut“, a declarat foarte supărat consilierul Alecu Drăgoi.  

„La Rovinari nu e ansamblu“

Despre posibila angajare a social-democratului nici nu vor să audă sindicatele. Liderul Constantin Mitrescu a declarat că speră ca acesta să nu fie angajat. „Ajunge că Georgiana Porumbel, fiica directorului ansamblului Doina Gorjului, a ajuns în companie”, a declarat Mitrescu. „La Rovinari nu este ansamblu de lăutari ca să vină şi Alecu Drăgoi. Încă un om care să cânte pe la Rovinari? Sper să nu fie adevărat, pentru că dacă tot se fac angajări ar trebui să fie luaţi în seamă tinerii. După promovarea Georgianei Porumbel, dacă mai vine şi Alecu, atunci când vom avea vreo zi festivă, nici nu mai chemăm formaţie de lăutari“, a declarat Constantin Mitrescu.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: