Cosmin Popescu: Se fac experimente cu conducerea CEO

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, crede că se fac experimente cu CEO, într-o perioadă în care compania are mari probleme financiare, referindu-se la angajarea neamţului Klaus Leiders. La rândul său, primarul Florin Cârciumaru le recomandă guvernanţilor să se trezească înainte de a fi prea târziu.

Autorităţile judeţului speră ca neamţul Klaus Leiders să nu mai vină însoţit de soţie la CEO întrucât în şedinţele operative se discută probleme confidenţiale. Cosmin Popescu susţine că, în cadrul CE Oltenia, sunt angajaţi care deţin atestat de translator. „Nu are niciun raport de muncă sau raport contractual în baza căruia să poată participa la o şedinţă în care, de multe ori, se discută lucruri confidenţiale. Din punct de vedere legal nu este în regulă, societatea are oameni care au atestatul de a fi translator”, a Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

„Trebuie să înceteze experimentele”

Şeful judeţului crede că se fac experimente cu conducerea CEO, într-un moment nepotrivit. „Problema este că se face un experiment nefericit pe societatea asta şi nu e momentul experimentelor. Asta e marea problemă. De multe ori, ne amuzăm că a venit soţia, n-am nici o treabă cu doamna Leiders, dar chiar este un experiment. Dacă societatea ar avea profit, ar merge extraordinar îţi poţi permite să vină altcineva cu o altă viziune, cu o altă strategie pentru viitor. Trebuie să înceteze experimentele”, a precizat Cosmin Popescu. La rândul său, primarul Florin Cârcimaru le recomandă guvernanţilor să se trezească până nu e prea târziu. „Părerea mea este că cei care l-au pus să se trezească la timp pentru că nu este corect să dai conducerea unui mastodont pe mâna unui om care în viaţa lui nu a lucrat pe un domeniu din activitatea CEO. Ca primar al municipiului Târgu Jiu, consider că nu este corect ce se întâmplă la ora actuală la nivelul conducerii Complexului Energetic Oltenia”, a declarat Florin Cârciumaru.

SELECŢIE

Klaus Leiders a fost selectat de o firmă de recrutare pentru a face parte din conducerea CEO. El a venit la serviciu pe 22 august, însoţit de soţia sa, care l-a ajutat cu traducerea la prima şedinţă. Pentru că a fost selectat pe 109, orice discuţii pe eficienţa sau viziunea acestuia sunt acum de prisos.

Vizualizări: 1,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: