Costică Vîlcea pleacă de la ACS Şirineasa

Omul de fotbal Gheorghe Constantin, fost arbitru internaţional cunoscut drept Costică Vîlcea, a renunţat la colaborarea cu echipa de liga a III-a finanţată de omul de afaceri Nicolae Sarcină.

Costică Vîlcea a vorbit la un post de televiziune despre plecarea lui de la ACS Şirineasa. „Eu am făcut acum pasul înapoi, vreau să cred că am fost de ajutor pentru club şi pentru Nicu Sarcină. Am renunţat total la colaborare, dar vreau ca proiectul să fie dus la capăt şi echipa să ajungă în Liga 1, aşa cum îşi doreşte patronul. Dacă lucrurile vor fi în regulă la Petroşani, echipa va continua acolo”, a declarat Gheorghe Constantin.

Fostul arbitru crede că echipa din Valea Jiului are condiţii mult peste eşalonul secund şi anunţă că ţinta finală este Liga 1. „Fără banii lui Nicu Sarcină nu se făcea nimic, nici la stadionul din Petroşani, el asigură condiţii mult peste nivelul Ligii a 2-a, cazare, trei mese pe zi, cantonamente, deplasări şi salarii foarte mari pentru acest nivel, care sunt achitate la zi. În iarnă, s-au adus jucători mai buni, lotul actual este mai valoros decât cel din turul campionatului. Nicu Sarcină îşi doreşte mult oameni cu nume, antrenori, jucători şi administraţie. Ţinta lui e clar Liga 1. Va depinde de el dacă va face alegerile cele mai bune”, a mai spus Gheorghe Constantin. (A.A.)

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: