Stadionul din Târgu Jiu, gata abia în septembrie?

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus la un post de radio că stadionul ar putea fi gata abia în septembrie. Acum câteva luni, oficialităţile susţineau că vor obţine fondurile în martie, iar stadionul va fi gata în iunie-iulie. Termenul se tot amână, astfel că şi viitorul campionat ar putea să ne prindă cu stadionul în lucru.

Deocamdată se fac demersuri pentru aprobarea sumelor necesare amenajării părţii exterioare şi a conectării la utilităţi, lucrări care din motive greu de înţeles nu au fost prinse în proiectul iniţial. „Compania Naţională de Investiţii a aprobat suma de 8 milioane de lei pentru amenajarea exterioară. Am avut o întâlnire cu domnul ministru Stănescu, am discutat. Urmează ca în perioada următoare să se treacă şi de Ministerul Dezvoltării şi să se aprobe suma de care avem nevoie. Am înţeles că se vor implica şi parlamentarii”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Primarul a declarat că lucrarea efectivă va putea fi făcută în trei luni, dar e mult până să înceapă. „Eu sper ca în august-septembrie să putem finaliza lucrările. Stadionul va fi administrat de Direcţia de Patrimoniu, iar spaţiile comerciale cred că ar trebui scoase la licitaţie”, a mai spus primarul din Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: