Cozi și nervi întinși la maximum la Finanțe Gorj

Gorjenii care au mers miercuri, 16 august, la sediul Finanțelor din Târgu Jiu, pentru a-și plăti taxele și impozitele la stat, s-au revoltat după ce au stat la coadă  chiar și două ore. Oamenii spun că la ora prânzului doar un singur ghișeu de încasări a fost deschis. Cei de la Finanțe neagă să fi existat vreo problemă din acest punct de vedere.

Oamenii spun că vor să dea bani la stat, dar li se pun piedici. „A fost puhoi de lume și doar un ghișeu deschis. Nu lucrează, nu dau voie cei de la Finanțe să fie deschise mai multe ghișee. E o proastă organizare. La 12 au program de gravide, se închid. Toate trebuiau deschise. De vreo două ore stau la coadă, sunt sclavul lor. Stau la coadă să plătesc o taxă la ei pentru o firmă. Ca să le dau bani”, a spus un contribuabil.

După ce oamenii s-au săturat de stat la cozi cu orele, au făcut scandal și într-un final cei de la Finanțe au mai deschis un ghişeu. Oamenii au cerut la un moment dat să fie pornite și aparatele de aer condiționat, fiind foarte cald la parterul clădirii. „Stau de la ora 12 aici, de aproximativ o oră aștept să plătesc la ghișeu. Nu e normal. Avem serviciu, avem treburi, până la urmă am venit să plătim, nu să murim de cald. O singură casă a fost deschisă până acum. Nu știu de ce, nu ne-au dat explicații. Eu am venit să plătesc niște impozite”, a spus un alt plătitor de taxe.

Cei de la Finanțe spun că țin ghișee deschise atât cât este necesar. „Au fost foarte mulți, dar după cum se observă, sunt două ghișee deschise, e și cel de la Prefectură. E ok. Nu au cum să stea de două ore, nu se poate. Avem exact cât trebuie. Este în regulă. Știți cum e, oamenii vin după perioada aceasta când nu s-a lucrat și au venit mulți. Într-adevăr au fost mulți astăzi. Majoritatea plătesc permise, pașapoarte, înmatriculări”, a declarat Gheorghe Paraschivu, trezorier șef în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj.

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: