Totti a trezit din comă o adolescentă

O tânără de 19 ani din Italia s-a trezit din comă după ce Francesco Totti i-a trimis un mesaj. Tânăra suferise un accident de maşină iar medicii erau rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale tinerei.

Totti a ajutat enorm o tânără aflată în comă, după un accident de mașină

Ilenia Matilli, o tânără de 19 ani, s-a trezit din comă după ce a auzit mesajul transmis către ea de idolul său. Francesco Totti.

În decembrie 2019, Ilenia, care era fotbalistă şi evolua pentru Lazio, a avut un accident de mașină teribil. În urma acestuia, Martina Oro, cea mai bună prietenă a sa și-a pierdut viața. Jucătoarea de 19 ani a intrat în comă, iar medicii au fost rezervați privind recuperarea ei. În ultimele luni, părinții au încercat mai multe metode care să o facă să se trezească din comă, cele mai multe fiind legate de imnul și cântecele suporterilor Romei. Medicii i-au transmis familiei că astfel de procedee dau uneori rezultate, astfel că apropiații și-au pus multe speranțe în acest sens.

Cazul ei a fost mediatizat, iar Totti a aflat de iubirea jucătoarei pentru Roma, lucru care l-a impresionat. Fostul căpitan a ținut să îi trimită un mesaj audio și, la scurt timp după ce părinții i-au pus înregistrarea, tânăra s-a trezit.  "Ilenia, nu renunţa, poţi trece peste asta. Suntem cu toţii alături de tine", i-a transmis fostul căpitan al Romei. În prezent Ilenia face pași mici, dar siguri spre o recuperare totală, iar părinții ei au ținut să îi mulțumească lui Totti pentru că a salvat-o. "Vocea ta fantastică, combinată cu pasiunea şi cu dragostea pe care Ilenia a avut-o mereu pentru Roma au ajutat la trezirea ei din comă, au dus la revenirea zâmbetului contagios, fără care nu poţi trăi şi la ochii plini de lumină şi fericire. Ilenia de-abia aşteaptă să te vadă", au spus aceştia, citaţi de repubblica.it.

Totti a fost o adevărată legendă pentru AS Roma. În ciuda faptului că a fost momit, de-a lungul timpului, cu sume impresionante, el nu a trădat. A petrecut 37 de ani în tricoul giallorossi și a devenit cel mai emblematic jucător din istoria grupării. Totti e considerat de toți fanii Romei un adevărat erou, alegând să lupte pentru echipa de suflet în detrimentul banilor și a trofeelor. Și după retragere simbolul formației din Cetatea Eternă continuă să aibă un rol esențial în viața suporterilor, lucru demonstrat de faptul că Ilenia Matilli a fost trezită din comă de vocea lui Totti.

Vizualizări: 4,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: