Craiova rămâne fără căpitan în următoarele două luni

Bancu absentează două luni, după accidentarea din ultima etapă iar căpitanul Craiovei a fost deja înlocuit în lotul naţionalei. Partea pozitivă este că nu are nevoie de intervenţie chirurgicală. Vestea bună este că nu are nevoie de intervenţie chirurgicală.

 Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, va lipsi de pe teren două luni, după ce RMN-ul efectuat după meciul cu Clinceni a relevat că are ligamentele genunchiului afectate. Partea pozitivă este că nu are nevoie de intervenţie chirurgicală.

Ironia sorţii, este că acesta nici nu trebuia să joace în meciul cu Academica Clinceni, care nu mai avea niciun fel de importanţă pentru poziţia în clasament a oltenilor.

Antrenorul Marinos Ouzounidis i-a întrebat pe jucători care vor să evolueze în ultima partidă, iar Bancu a insistat să fie pe teren, la revenirea fanilor în tribunele de pe „Ion Oblemenco”. Din păcate, el s-a accidentat în prima repriză, la o ciocnire cu un adversar, dar a rămas pe teren până la pauză, când a fost înlocuit cu Bogdan Vătăjelu. După meci, genunchiul lui Bancu arăta destul de rău şi a fost programat pentru RMN, dar totuşi, cel mai pesimist diagnostic, ruptură de ligamente încrucişate, nu a fost confirmat.

Nicuşor Bancu va rata startul campionatului următor, meciurile din preliminariile Conference League, precum şi meciurile echipei naţionale, el fiind titular la ultima acţiune şi a oferit două pase de gol în meciul pierdut cu 3-2 de tricolori în Armenia.

Pe postul de fundaş stânga, Craiova mizează în acest moment numai pe Bogdan Vătăjelu, cel care a fost folosit în banda opusă anul acesta, în locul lui Vlădoiu.

Vizualizări: 1,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: