Ce pot face gorjenii de Valentine's Day

Cluburile şi restaurantele se pregătesc deja pentru Valentine's Day, sărbătoarea îndrăgostiţilor din 14 februarie. Startul petrecerilor va fi dat în week-end, însă administratorii cluburilor şi restaurantelor au început să pregătească decorurile romantice şi să-şi anunţe petrecerile pe reţeaua de socializare. Şi agenţiile de turism vin cu oferte atractive pentru gorjenii care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor departe de casă.

Fie că e vorba de cluburi sau de restaurante, patronii comandă decoruri cu inimioare, baloane şi buchete de trandafiri. Asta pentru ca îndrăgostiţii să poată avea parte de petreceri romantice.

Startul petrecerilor va fi dat vineri seara, gorjenii având la dispoziţie mai multe cluburi şi restaurante, în funcţie de genul de muzică agreat. O „Seară Gorjenească” poate fi petrecută la Restaurantul Pandra, în compania formaţiei Krystal şi a interpretei de muzică populară Elisabeta Vasile. Distracţie pe ritmuri de manele se anunţă în Clubul Malibu din Rovinari, unde atmosfera de vineri seara va fi întreţinută de Geany Morandi, intrarea fiind 15 lei/persoană.

Iubitorii de muzică rock au posibilitatea să petreacă sâmbătă, 11 februarie, la Clubul Piano. Petrecerile vor continua până pe 14 februarie, când se sărbătoreşte Valentine's Day. Marţi, 14 februarie, este organizată Ziua Îndrăgostiţilor la Restaurantul Cristal, unde atmosfera va fi întreţinută de Remus Novac, Olguţa Berbec, Diana Istudor, Marian Buneci şi Marius Vintilă. Preţul unui meniu este de 85 de lei/persoană.

Mai multe restaurante din Târgu Jiu şi din judeţ lasă clienţi să-şi aleagă singuri meniul, însă vor avea decoruri romantice şi formaţii de muzică populară. „Pe 14 februarie, vom avea meniu a la carte, fiecare client putând comanda ce-şi doreşte. Atmosfera va fi întreţinută de Formaţia „Jiul”. Suntem pregătiţi să ne întâmpinăm clienţii fideli, întotdeauna putem transforma într-o zi specială orice zi din an”, a declarat Nicu Creţu, patronul Restaurantului Rebeca.

 Oferte tentante şi la agenţiile de turism

Pentru cuplurile care vor să-şi petreacă Ziua Îndrăgostiţilor departe de casă, agenţiile de turism au scos la vânzare pachete tentante. La un hotel de patru stele din Herculane, pentru două nopţi de cazare cu mic dejun bufet suedez, cină romantică, acces gratuit la Spa, o procedura Spa/persoana/sejur (masaj facial, baie revitalizantă, mască facială cu argilă, baie aromată de plante medicinale), petrecere Bubble Love şi ceremonie de căsătorie de probă, costă 350-400 de lei/persoană. Şi hotelierii din zonele montane au conceput pachete pentru îndrăgostiţi. La un hotel de trei stele din Predeal, preţul unui pachet, cu două nopţi de cazare cu mic dejun bufet suedez; cină romantică; spectacol in restaurant; dansuri internaţionale, cabaret, latino; muzica live; tombola; o sticlă de vin spumant; două masaje de relaxare/ cameră/ sejur, acces la saună, fitness şi jacuzzi, este de 200-250 de lei/persoană.    

Vizualizări: 2,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: