Căpitanul a semnat pentru încă un an la CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu este acum în perioada de formare a lotului pentru noul sezon. O parte dintre jucătorii din vechiul lot se vor regăsi în continuare la echipă, Alexandru Berca fiind primul care și-a prelungit contractul cu CSM.

Alexandru Berca va evolua şi sezonul viitor la Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu începe să își contureze lotul pentru sezonul 2021-2022 iar după transferul americanului Brandon Sly, oficialii clubului gorjean au semnat prelungirea contractului cu Alexandru Berca. Berca a fost căpitanul echipei de baschet în primul sezon din istoria clubului și va bifa al treilea sezon consecutiv pentru echipa gorjeană. El a semnat pentru încă un sezon cu echipa antrenată de Jordanco Davitkov.

Extrema de la CSM Târgu Jiu este multiplu campion şi medaliat la toate categoriile de vârstă la nivel juvenil cu CSS Târgu Jiu, unde și-a început cariera baschetbalistică. A debutat la  nivel de seniori la Energia şi a mai trecut prin curtea titratelor echipe CSU Piteşti şi U BT Cluj dar a mai evoluat și pentru ACS Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: