S-au finalizat probele, patru jucători au devenit panduri

Patru jucători dintre cei care s-au aflat la pregătire cu Pandurii Târgu Jiu după reunirea lotului au semnat cu contractele cu clubul gorjean. Sean Aerts, Alfred Boateng Mensah, Robert Petre şi Bebeto Lupuleţ sunt primii jucători care au devenit panduri pentru noul sezon.

Pandurii a finalizat testarea jucătorilor aflaţi în probe iar antrenorul Călin Cojocaru a început definitivarea lotului. Astfel că patru dintre jucătorii care s-au pregătit cu lotul de la reunirea echipei au semnat deja contractele cu clubul. Este vorba de Sean Aerts, Alfred Boateng Mensah, Robert Petre şi Bebeto Lupuleţ. „Clubul Pandurii Târgu Jiu le urează pe această cale bun venit la echipă. Belgianul Sean Aerts are 26 de ani şi evoluează ca mijlocaş defensiv, ultima echipă pentru care a jucat fiind Huragan Morag din Polonia. Olandezul Alfred Mensah are 24 de ani, evoluează ca mijlocaş central şi a jucat ultima dată pentru Huragan Morag din Polonia. Mijlocaşul Robert Petre are 24 de ani şi a jucat ultima dată pentru Universitatea Craiova 2. Atacantul Bebeto Lupuleţ are 21 de ani şi a evoluat pentru Astra Giurgiu şi CS Afumaţi”, a mai informat site-ul oficial al clubului Pandurii.

Următorul meci amical pe care îl va susţine Pandurii Târgu Jiu este programat sâmbătă în compania echipei CSO Filiaşi. Meciul se va disputa cu începere de la ora 10:30 pe terenul echipei din Filiaşi.

Vizualizări: 2,985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: