Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Crede că școlile se închid în trei săptămâni

Școlile din România ar putea să se închidă în trei săptămâni din cauza pandemiei, avertizează cercetătorul Octavian Jurma, care este de părere că în scurt timp se va ajunge la 15 mii de cazuri noi de coronavirus, în fiecare zi.

Jurma spune că, la începutul lunii octombrie, în Capitală se va depăși pragul de incidență de 6 la mia de locuitori, dacă autoritățile nu vor acționa rapid.

”5-11 octombrie, săptămâna aceea, cu siguranță se vor închide școlile dacă evoluția continuă în ritmul de până săptămâna trecută. În săptămâna 5-11 octombrie probabil se va depăși incidența de 6 la mie în București. Însă, așa cum vedem, această săptămână a debutat cu o creștere de 80% față de lunea trecută. E posibil să vedem în octombrie și numere de 15.000 de cazuri pe zi dacă nu se iau măsuri cu cel puțin două săptămâni înainte”, a mai spus Octavian Jurma. 

La Târgu Jiu, deja două clase au trecut la învățământul online în prima săptămână de școală, din cauza apariției a două cazuri de Covid la elevi.

Vizualizări: 2,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: