Cremă hidratantă CeraVe vs. loțiune – iată diferențele. Ce opțiuni mai ai

CeraVe Moisturizing Cream și omologul său mai ușor, CeraVe Daily Moisturizing Lotion, sunt ambele clasice și de nelipsit în trusa unei persoane care ține la pielea sa. Dar ce diferențiază aceste două creme hidratante?

Ambele creme hidratante blânde sunt fără ulei și fără parfum, sunt făcute cu glicerină, acid hialuronic și ceramide și sunt de obicei bine tolerate de persoanele cu sensibilități ale pielii. Ambele folosesc, de asemenea, tehnologia Multivezicular Emulsion, care permite o eliberare temporizată a ceramidelor care urmează să fie livrate pe piele în decurs de 24 de ore, oferind o „livrare graduală pe tot parcursul zilei” pentru o hidratare de lungă durată.

Principala diferență dintre loțiunea hidratantă și CeraVe crema se rezumă într-adevăr la consistență. Loțiunea hidratantă zilnică este o cremă hidratantă ușoară, cu absorbție rapidă, în timp ce crema hidratantă are o consistență mai groasă. Cei cu ten natural gras ar putea dori să opteze pentru loțiunea hidratantă zilnică CeraVe, deoarece oferă o hidratare adecvată. Celor cu piele uscată le-ar putea face mai bine cu CeraVe crema, deoarece formula mai bogată va ajuta la menținerea umidității. Cu toate acestea, ar putea fi util să le ai pe ambele la îndemână, deoarece activitatea zilnică poate influența uneori nevoile pielii, iar uscăciunea pielii poate varia și în funcție de vreme.

CeraVe crema hidratantă

Deși toate cremele hidratante CeraVe vor ajuta la tratarea pielii uscate, această cremă bogată, care poate fi folosită atât pe față, cât și pe corp, are un avantaj față de loțiune din câteva motive. În primul rând, dacă ai nevoie de umiditate maximă, de lungă durată, alege crema în locul loțiunii. Deși atât crema, cât și loțiunea folosesc tehnologia MVE, o cremă ar fi de obicei mai bună pentru a oferi umiditate de lungă durată, deoarece formula mai groasă va oferi o barieră, prevenind pierderea transepidermică de apă pe parcursul zilei. Folosirea regulată a unei creme mai groase poate ajuta la restabilirea barierei pielii pentru a sigila umiditatea și a-i reface compoziția. Un alt moment pentru a folosi crema peste loțiune este la culcare.

CeraVe loțiune hidratantă zilnică

În timpul zilei sau înainte de un antrenament, loțiunea hidratantă zilnică CeraVe poate fi alegerea mai bună. Cu textura sa frumoasă și ușoară, se absoarbe în piele mai repede, astfel încât să te poți îmbrăca imediat, fără să aștepțo să se usuce. De asemenea, este o alegere grozavă pentru vreme caldă, când pielea ta este de obicei mai puțin uscată. Dar doar pentru că este ușoară, nu înseamnă că nu va oferi tot felul de beneficii hrănitoare, datorită tuturor acelor ingrediente menționate mai sus, inclusiv glicerina, care este unul dintre cei mai eficienți umectanți. Umectanții atrag umezeala spre ei, iar glicerina din produsele CeraVe menține epiderma hidratată.

La fel ca CeraVe crema hidratantă, această loțiune ușoară, fără ulei, poate fi aplicată pe față, pe corp și pe mâini. La culcare, poți schimba loțiunea cu crema mai groasă pentru repararea de peste noapte, dacă crezi că pielea ta are nevoie.

Iată câteva alte creme hidratante CeraVe care ți-ar putea plăcea

CeraVe cremă pentru piele aspră

Cea mai vândută cremă de la CeraVe folosește acid salicilic pentru a exfolia ușor, a desfunda porii și a promova o piele în general mai netedă, ceea ce o face o alegere excelentă pentru persoanele cu keratoză pilară sau acnee corporală. În același timp, hidratează, calmează și întărește, datorită acidului hialuronic, niacinamidei și, ca toate produsele CeraVe, acelor ceramide care protejează pielea prin tehnologia MVE a mărcii. Însă este mai bună pentru corpul tău, nu pentru față.

CeraVe crema hidratantă pentru calmarea mâncărimii

Mâncărimea pielii cauzată de eczeme, uscăciune extremă sau chiar mușcături de insecte trebuie calmată imediat cu crema hidratantă pentru ameliorarea mâncărimii de la CeraVe. Principalul ingredient medicamentos aici este clorhidratul de pramoxină 1% - conform CeraVe, nu este nici un antihistaminic, nici un steroid - care se presupune că oferă până la opt ore de mâncărime și iritație reduse.

CeraVe Healing Unguent

Dacă chiar te lupți cu pielea crăpată, apelează la unguentul vindecător al mărcii, făcut cu vaselină. Acest ingredient este incredibil de eficient pentru tratarea și rezolvarea tuturor tipurilor de disconfort ale pielii, inclusiv calmarea pielii uscate, crăpate și chiar sângerânde. Crema menține rănile minore umede și le ajută să se vindece mai repede, atenuând frecvența și erupțiile cutanate.

Vizualizări: 1,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: