Creșă extinsă la Târgu-Cărbunești. Câți copii va putea găzdui!

Mai multe locuri la creșa din Târgu-Cărbunești. Primăria a obținut fonduri europene pentru reabilitarea și extinderea creșei din oraș. Lucrările vor începe luna viitoare, iar, din primăvară, copiii vor fi primiți în spații noi și moderne. Investiția depășește 500 de mii de lei, iar banii europeni necesari au fost atrași prin Grupul de Acțiune Locală Gilort.

În prezent, creșa are 20 de locuri. Când va fi gata, va putea primi 35 de copii. “Suntem pe proiectul de reabilitare și extindere a creșei de copii din Târgu-Cărbunești. Am avut doi ofertanți, s-a câștigat, este în ultima etapă, a avizării procedurii de achiziție, la AFIR, la Craiova și cred că undeva începând cu 1 august o să dăm ordinul de începere a lucrărilor”, a spus Dănuț Birău, primarul orașului Târgu-Cărbunești.

Pe lângă creșa care va fi modernizată și extinsă, copiii vor avea la dispoziție, de anul viitor, și un loc nou de joacă. „Vom avea, pe lângă corpul de clădire reabilitat, amenajarea unui loc de joacă modern, cu tartan, cu spații de odihnă pentru părinții care vin cu copiii la joacă și cred că va fi o oază de care copiii se vor bucura din primăvara anului viitor”, a anunțat primarul, la Radio Accent.

Vizualizări: 735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: