Crimă comisă de elevi de liceu

Doi tineri de 16 și 18 ani au fost arestați la Călărași, fiind suspectați că au ucis un șofer care i-a luat la autostop și au rănit-o pe soția acestuia. Poliţiştii spun că după crimă, „cei doi s-au întors acasă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”.

Tinerii sunt elevi în clasele a X-a și a XII-a și nu provin din familii cu probleme. Se pare că au vrut să fure mașina și banii șoferului. 

Potrivit procurorului de caz, Mădălina Miu, tinerii şi-au recunoscut fapta şi au descris în detaliu modul în care au săvârşit-o. Ei au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzaţi de omor şi tentativă de omor calificat.

În 24 noiembrie, cei doi tineri fuseseră luaţi la "autostop" din oraşul Slobozia, într-o maşină în care se aflau doi soţi, şi i-au spus şoferului să oprească pe DN 3 A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi.

Ulterior, l-au înjunghiat în gât cu un cuţit pe şofer, dar şi pe soţia acestuia. Femeia a supravieţuit şi a reuşit să sune la 112.

La faţa locului au ajuns echipaje SMURD, însă în cazul bărbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Soţia acestuia a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi, fiind rănită uşor.

Ambele victime au fost găsite căzute în afara maşinii.

Zile întregi, poliţişti din mai multe judeţe au efectuat căutări şi filtre pentru prinderea autorilor.

Vizualizări: 4,912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: