Crimă la Scoarța

O femeie de 59 de ani din comuna gorjeană Scoarța a murit miercuri înjunghiată. Suspect este soțul ei, de 61 de ani, care a și încercat să își pună capăt zilelor.

Și-a înjunghiat soția, iar când a văzut că aceasta este fără suflare a încercat să-și pună capăt zilelor. Așa s-a încheiat cearta dintre doi soți din comuna gorjeană Scoarța, care nu păreau să aibă probleme. Gelozia a fost motivul pentru care bărbatul și-a ieșit din minți.

Femeia în vârstă de 59 de ani a fost amenințată cu moartea și ieri de către soțul ei, după o altă ceartă în familie. Se pare că acesta și-a dus miercuri planul până la capăt.

Bărbatul de 61 de ani și-a înjunghiat mortal soția miercuri după-amiază și apoi a încercat să se sinucidă. ”Am aflat și eu de crima din comună și nu îmi vine să cred. Eu când plecai la Târgu-Jiu erau amândoi la poartă și chiar ne salutarăm, iar apoi să aflu că o înjunghie. Înțeleg că a amenințat-o de ieri că o omoară, dar nimeni nu a crezut că se ține de cuvânt”, a declarat primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu.

Întreaga comunitate este șocată de această tragedie, mai ales că cei doi erau muncitori și nu au creat niciodată probleme. ”Au mai avut certuri în ultima perioadă, dar oricare mai are discuții în casă. Ei erau muncitori, i-am avut la 416 și făceau treabă. El era angajat la La Provicia, și cred că o luase și pe ea. Veneau mereu împreună la primărie. Au trei copii mari la casele lor și chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat, că nu au fost o familie cu probleme”, a mai spus primarul din Scoarța.

Femeia a fost găsită fără suflare chiar de nora ei, iar bărbatul zăcea într-o baltă de sânge, după ce a încercat să se sinucidă. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, prezentând mai multe plăgi în zona abdominală.

Poliția, sub îndrumarea unui procuror, a deschis o anchetă în acest caz și cercetează cauzele, dar și împrejurările în care bărbatul și-a ucis cu bestialitate soția, iar apoi a vrut și el să-și pună capăt zilelor, probabil conștient de ceea ce făcuse.

Galerie foto



Vizualizări: 25,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: