Cristi Pustai a luat un jucător de la Pandurii

Cristi Pustai vrea să facă  o echipă competitivă la Călărași și pregătește de acum revenirea Dunării în Liga 1. Clubul din Călărași a anunțat azi oficial transferul unui jucător care s-a aflat sub contract cu Pandurii până la 30 iunie, Cristian Raiciu.

 Fostul antrenor al gorjenilor, și cel care a dat o mână de ajutor în luna mai la salvarea de la retrogradare a echipei lui Adrian Bogoi, l-a luat la Călărași pe unul dintre cei mai buni jucători ai pandurilor, Cristian Raiciu.

Ziua şi transferul la Dunărea Călăraşi s-ar putea spune, după ce, la trei zile de când Cristian Pustai şi-a început pregătirea cu lotul pentru noul sezon al Ligii 2, în fiecare s-a semnat un contract cu un nou jucător. După portarul Alessandro Caparco şi mijlocaşul Tha'er Bawab, fosta prim-divizionată a bătut palma cu mijlocaşul Cristian Raiciu (23 de ani).

Noua achiziţie a Dunării, care chiar azi a împlinit 23 de ani, a evoluat la Pandurii Târgu Jiu. Jucătorul este originar din Bucureşti și a evoluat în sezonul trecut în 28 de meciuri pentru gorjeni, în 25 ca titular, fără să înscrie vreun gol. În cariera sa a mai evoluat pentru Academia Gheorghe Hagi,  Concordia Chiajna, Rapid şi FCSB II.

Cristian Raiciu a semnat cu Dunărea un contract valabil pe un sezon cu posibilitate de prelungire încă unul.

În altă ordine de idei, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a amânat, astăzi, din nou, acum pentru 10 iulie, o decizie în cazul legăturii dintre FCSB şi Academica Clinceni, lucru care, dacă va fi dovedit, va duce la retrogradarea Clinceniului şi la promovarea în Liga 1 a Dunării Călăraşi.

Vizualizări: 1,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: