Vasilică a dat teste jucătorilor FCU la primul antrenament

Noul preparator fizic al FCU Craiova, gorjeanul Dan Vasilică, şi-a luat deja munca în serios din prima zi de pregătire a jucătorilor lui Eugen Trică. Aceştia au intrat pe mâna preparatorului fizic de la prima şedinţă de pregătire, fiind supuşi la o serie de teste fizice.

Antrenorul FCU Craiova l-a prezentat luni jucătorilor noul său preparator fizic, gorjeanul Dan Vasilică, cel care a pregătit pentru o scurtă perioadă şi Pandurii Târgu Jiu. Eugen Trică și-a structurat foarte bine programul de pregătire pentru cele două săptămâni de antrenamente pe care echipa le va susţine la  Craiova. Începând de marţi alb-albaștrii au început seria cu câte două antrenamente pe zi iar de la ora 10:00 „leii din Bănie” au mers pe pista din Gradina Botanică, acolo unde elevii lui Trică au dat o serie de teste fizice sub comanda preparatorului fizic, Dan Vasilică.

Testele respective nu au fost sub nicio formă unele ușoare, mai ales că temperatura a fost caniculară.  Interesant este faptul că Dan Vasilică, unul dintre cei mai buni preparatori fizici din fotbalul românesc, a venit în Bănie cu o mașină plină ochi de echipament și materiale pentru pregătirea fizică, cea pe care o va face în următoarea perioadă cu elevii săi.

Dan Vasilică este unul dintre antrenorii gorjeni care au avut rezultate bune la echipele la care a mai antrenat, el promovând în urmă cu câţiva ani în Liga 3 cu Internaţional Băleşti, după care a mai lucrat cu echipele ACS Şirineasa, FC Argeş şi la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: